Разкрий Слънцето в теб: 2



 „Успехът, щастието, чувството за мир и усещането за пълнота – тези най-безценни човешки съкровища – са налични за всеки, без изключение, който кара добрите неща да се случват в света.” Джо Клок

 

В Разкрий Слънцето в теб: 1 видяхме различните степени на слънчевата проява и с лесно упражнение се свързахме със Слънцето в нас. Как се чувствате с повече слънце в душите си? Готови ли сте за следващата стъпка – Връзка с Щастието?



Упражнение 2

Вземете вашите Таро. Разбъркайте ги, докато мислите за щастието, което искате да преживявате. Усетете това щастие, пуснете го през себе си и от вас към картите. Когато почувствате, че сте готови, спрете с разбъркването и потърсете картата Слънцето в тестето. Картите от двете й страни (преди и след Слънцето) ще ви дадат информация къде да откриете своето щастие в този момент.

Как реагирахте, когато видяхте картите – харесаха ли ви или не? Лесно ли откривате в тях насока към вашето щастие или срещате затруднение? Какво ви подсказва това? Отворени ли сте към преживяването на щастие или сами се блокирате?

 

Подредба „Усили своя блясък”

19-ти аркан Слънцето е карта на истинската наша същност, изявена в пълния й блясък и сияйност. Понякога обаче блясъкът ни е посърнал, имаме колебания в самочувствието, не сме уверени нито в способностите си, нито в желанието си да изявим тези способности и да блеснем пред другите. Таро са чудесен начин да открием своя блясък и да подсилим самоувереността си. Подредбата с три карти от любимата ми Кристиана Годе, ще ви помогне да откриете своето вдъхновение да заблестите.

  • Карта 1 – Сферата в живота ви, където можете да блестите по-ярко.
  • Карта 2 – Онова, което ви пречи да блестите толкова ярко, колкото можете.
  • Карта 3 – Какво е нужно да направите, за да подсилите личния си блясък.

Какво подсказаха вашите карти? Анализирайте ги по боя, от кои стихии са и как тези стихии взаимодействат помежду си. Обърнете внимание на старшинството на картите – големи, малки аркани, числа или дворцови карти, малки или големи числа.

 

Личният ви блясък заслужава да бъде видянВие заслужавате да блестите!

 



Коментари